Professioneel tanden bleken

100% Veilig - Pijnloos - Effectief

Maak een afspraak

Een stralend wit gebit

Met het bleken van uw tanden krijgt u weer een stralend, schoon en fris gebit.


Het bleken van de tanden wordt hier gedaan met een bleekgel zonder peroxide.

Tandartsen mogen als enige nog 6% peroxide gebruiken maar deze behandelingen geven altijd overgevoeligheid aan tanden en kunnen uw tanden aantasten.

De bleekgel die hier gebruikt wordt, is met natuurlijke zouten dat veel veiliger is en zeer geschikt voor mensen met gevoelige tanden en doen absoluut niet aantasten.

De bleekgel wordt geactiveerd door de ioniserende Whitening LED lamp en geeft daardoor een supersnel resultaat.

Op deze manier bleken is absoluut niet slecht voor uw gebit en echt 100% pijnloos en veilig en geeft ook nog eens een goede mondgezondheid.

Zowel de LED lamp als de bleekgel voldoen aan Europese richtlijnen (CE), en hebben geen bijwerkingen. Het hoofdbestanddeel van de gel is Natrium Bicarbonaat welke helpt om tandplak te verminderen of te verwijderen. Ook zorgt het ervoor dat u geen last krijgt van gevoelige tanden tijdens en na het bleken.

De hardnekkige gele aanslag die in de loop der tijd op uw tanden is gekomen, wordt met deze behandeling verwijderd. U krijgt uw oorspronkelijke kleur weer terug.

De tanden zullen en kunnen niet witter worden dan uw oorspronkelijke kleur, omdat er geen peroxide gebruikt wordt. Ook kronen, facings en bruggen krijgen hun eigen kleur weer terug en worden weer schoon!

De resultaten zijn echt fantastisch! Uw tanden worden intensief gereinigd en wij hebben al tot wel 22 tinten lichter gemeten!


Omdat u in een stoel ligt en geen contact met iemand kan hebben tijdens de behandeling, worden er geen personen toegelaten die op u blijven wachten. U komt dus alleen.

Behandelingen

Het beste resultaat krijgt u wanneer u voor de eerste keer met een dubbele of grote behandeling begint. De prijs van deze behandeling is 50 euro. Voor deze behandeling reserveren we 70 minuten.

Het bleken van de tanden kunnen we regelmatig herhalen (ongeveer om de 3 tot 6 maanden) om het resultaat optimaal te houden.

Dit doen we meestal met een enkele of kleine behandeling. Als u vindt dat uw tanden al redelijk wit zijn, kunt u ook met deze behandeling beginnen. De prijs hiervan is 30 euro en voor deze behandeling reserveren we 35 minuten.

Voor diegene die liever thuis willen bleken of herhalen is er een thuisbleekset (voor 3 tot 4 keer) te koop voor 50 euro.

Grote behandeling

Vaak beginnen we met een grote of dubbele behandeling omdat er in de loop der tijd al aardig wat aanslag op de tanden is gekomen en de tanden vaak geler zijn dan u zou willen.

Een dubbele behandeling gaat als volgt:

  1. We kijken eerst welke kleur/tint uw tanden hebben.
  2. Daarna neemt u plaats in een relaxstoel. Hier maken we de tanden gereed met een speciale schoonmaakspray en doen we een mondspreider in. Deze zorgt ervoor dat u niet zelf uw mond hoeft open te houden. Vervolgens krijgt u een speciale rode bril op zodat het felle licht van de ioniserende LED lamp uw ogen niet kan beschadigen. Als laatste doen we er een ontspannend muziekje bij. Echt relaxen dus!
  3. Dan spuiten we de spray nog eens op de tanden en u gaat eerst 3 minuten onder de ioniserende bleeklamp.
  4. Hierna wordt de speciale bleekgel op de tanden aangebracht en u gaat 25 minuten onder diezelfde bleeklamp.
  5. Na 25 minuten wordt de bleekgel eraf gehaald, wordt er weer nieuwe aangebracht om nog eens 25 minuten onder de bleeklamp te gaan.
  6. Nu is de behandeling klaar: we halen de gel weg en spoelen de mond met water en als laatste gaan we gaan kijken welke tint uw tanden nu geworden zijn.

Kleine behandeling

We hebben ook een enkele of kleine behandeling.


Deze passen we toe als we de behandeling willen herhalen (zo ongeveer na 3 tot 6 maanden) of als uw huidige kleur van tanden al redelijk licht is maar u ze nog lichter/schoner wilt hebben. De enkele behandeling is zoals de dubbele behandeling maar zonder punt 3 en 5.