De nagelstudio voor prachtige nagels te vinden tussen Middelburg en Vlissingen

Prijslijst

Acryl en Gel nagels

Acryl nagels worden gemaakt van acryl. Het acryl bestaat uit een vloeistof en een poeder dat een bolletje wordt en met een kwast op de nagel wordt aangebracht. Vaak worden er meerdere bolletjes op een nagel aangebracht. Het uitharden van de nagel duurt ongeveer 3 minuten. Als alle nagels zijn gevuld en uitgehard, worden ze gevijld in een vorm naar uw keuze. Tot slot krijgen de nagels een glanzende laklaag.

Gel nagels zijn nagels van een acrylsoort in gelvorm. Deze wordt met een gel kwast laagje voor laagje op uw nagels aangebracht. Tussen elk laagje gaan de handen in een lamp. Door het blauwe LED licht harden de gelnagels uit. Nadat alle laagjes zijn aangebracht, worden de nagels in de vorm naar uw keuze gevijld en krijgen ze als laatste nog een extra laagje glans gel.

Er zijn verschillende kleuren gel en acryl te verkrijgen. Voor natuurlijke nagels worden meestal de kleuren clear, pink of dark pink gebruikt. Voor French manicure wordt het voorste deel van de nagel in wit of extra wit acryl gemaakt en het achterste deel in een naturel kleur. Een French manicure is ook mogelijk in elke andere kleur die aanwezig is in de nagelstudio. Het wit wordt dan vervangen door bijvoorbeeld rood of goudglitter.

Nagelverlenging

Als u uw nagels te kort vindt, kunnen ze langer worden gemaakt. Bij een nagelset worden de nagels eerst verlengd en daarna verstevigd met acryl of gel.

De nagelverlenging is mogelijk door middel van een sjabloon of een tip. Een sjabloon is een papieren of een metalen vorm die op uw vingertop wordt geplaatst. Hierop komt dan het product acryl of gel. Na uitharding van het product wordt de sjabloon verwijderd en blijft alleen de nagel met verlenging over.

Een tip is een kunststof vormpje die op het uiterste puntje van de nagel wordt gelijmd. Deze wordt gevijld in de vorm naar uw keuze en opgevuld met acryl of gel. De tip is verkrijgbaar in naturel, wit of een ander kleur en ook met figuurtjes erop.

In principe gaan we er van uit dat een nagelverlenging maar 1 keer gedaan wordt, uw eigen nagels groeien vanzelf en daardoor hoeft er alleen nog maar bijgevuld te worden.

Bij het plaatsen van een nagelset is bij de prijs inbegrepen een manicure en een scrub.

Nagelversteviging

Als uw eigen nagels best mooi zijn maar elke keer weer afbreken, kunt u uw nagels laten verstevigen.


Dit gebeurt met een acryl of gel versteviging. Uw nagels worden een klein beetje mat gevijld voor een goede hechting, waarna het product op uw eigen nagels wordt geplaatst. Ook hier kunt u kiezen voor een naturel look in 1 kleur acryl of gel maar ook voor een versteviging in 2 kleuren (French Manicure).

Meestal tussen de 3 en 6 weken worden de nagels opnieuw verstevigd of bijgevuld. Dit omdat uw nagels gewoon doorgroeien met het product erop. Dit bijvullen is nodig om de nagels weer te verstevigen.

Door het groeien, komt het product naar voren op de nagel te liggen waardoor de sterkte van de nagel niet meer goed is. Blijft dit zo dan breken de nagels wel af, terwijl we dit juist willen voorkomen.

Bij een nagelversteviging hoort een manicure en een scrub.

Nagelbijters

.Het probleem met ons nagelbijters is dat we er niet vanaf kunnen blijven.

Ik weet het, ik ben het zelf ook. Wees getroost, het nagelbijten zit in uw genen. U kunt er niets aan doen, tenminste...

U en ik weten dat we het nagelbijten al hebben gedaan voordat we dit in de gaten hebben, en hebben spijt als haren op ons hoofd dat we het weer zover hebben laten komen.

Het feit dat we dat onbewust doen, is iets wat we tegen kunnen gaan.

Door acrylnagels te laten plaatsen zit er ineens iets op de nagels. Deze nagels zijn
wat dikker dan eigen nagels waardoor we zodra we ze in de mond hebben, merken dat we
ineens niet meer bij onze eigen nagels kunnen komen.

Met het acryl op de vingers kunnen de eigen nagels in alle rust verder groeien.
Het bijvullen van de nagels gebeurt dan wel vaker (elke 2 weken) omdat nagels van bijters
2x zo hard groeien. Na verloop van tijd gaat de snelle groei minder worden en kan het bijvullen om de 4 weken gebeuren.

Een nagelset bestaat uit een verlenging, versteviging en u krijgt er een manicure,
een scrub en een handmassage bij.
Elke bijvulbehandeling bevat een manicure en een scrub.

Mannenverzorging

Ook mannen hebben vaak een baan waar iemand vaak naar hun handen kijkt. Zeker de mannen met een representatieve baan zoals verzekeringsagenten, vertegenwoordigers noem maar op.


Voor mannen van wie de handen en nagels in redelijke staat zijn is het waarschijnlijk voldoende om alleen voor een manicurebehandeling te komen. Het spreekt vanzelf dat bij hen geen laklaag op de nagels wordt gezet.

Voor de nagelbijters onder de mannen geldt hetzelfde als voor dames. Ook voor mannen kan het een uitkomst zijn om met acrylnagels van het bijten af te komen. De acrylnagels worden dan wel in een, voor mannen, acceptabele vorm gemaakt, zodat niet te zien is dat uw nagels, kunstnagels zijn. Zodra uw eigen nagels in goede conditie zijn, kunnen de kunstnagels verwijderd worden.

Manicure

Een manicure is een basisbehandeling om uw eigen nagels en handen netjes te houden.


De nagels worden in de vorm gevijld naar uw keuze en schoon gemaakt. Na het vijlen van de nagels krijgen de nagels een mooie doorzichtige glanzende basislaag van gelpolish. De behandeling wordt afgesloten met een oliescrub in een geur naar keuze.

Een manicure de luxe is de basis manicure met een paraffine bad. Een paraffine bad zorgt voor extra zachte handen en is dit een weldaad voor uw handen en nagels. Een paraffinebad is 8 euro extra bij elke behandeling.

Nail Art

Nail Art is de kunst van het nagel versieren. Aan u de keuze.


De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Het kan met lak, acryl of gel, strass steentjes, stickertjes acrylverf, glitters noem maar op. Van simpel tot druk, van gekleurd tot vrij licht, van weinig tot veel. Een Nail Art kan ook seizoensgebonden zijn, bijvoorbeeld Pasen, vakantie, kerst, Halloween ...

Altijd is een Nail Art in overleg met de klant. We gaan kijken naar voorbeelden, kiezen kleur en materialen. Het uiteindelijke resultaat is dan ook uw keuze en past ook bij u.

Gelakte Nagels

Mooi gelakte nagels zijn een lust voor het oog. Maar dan willen we wel dat ze mooi blijven.


Bij nagelstudio Tip Top komen er 4 laklagen op de eigen nagels of kunstnagels.De eerste laag is een basislaag die ervoor zorgt dat er een betere hechting is op de nagel, en tevens is deze een bescherming voor de nagel zelf. De tweede en derde laag is de door u uitgekozen kleur, en de vierde laag is een toplaag, die zorgt voor een mooie glans en bescherming van de kleur.

Momenteel is er ook een nieuw lakproduct op de markt dat wel 2 tot 4 weken goed op de nagels blijft zitten. Deze is zelf (lastig) te verwijderen met aceton. Er zijn verschillende benamingen voor deze lak, ze heten onder andere Shellac, Lac polish, Gellac, gelpolish of Gellak enz. Voor het verwijderen van deze lak raad ik de (basis)manicurebehandeling aan zodat uw nagels niet beschadigd raken.

Deze gelpolish is een lak op basis van gel die uithard onder een lamp. Ze is dan ook direct droog waardoor u ook de deur uit kunt gaan zonder die beschadigingen, die anders wel in gewone lak zouden verschijnen. Dat is dan ook de reden dat de nagelstudio deze lak gebruikt. Waar een gewone nagellak binnen 3 dagen niet goed meer is, blijft deze gelpolish langdurig netjes en mooi.

De gelpolish wordt alleen op nagels gezet die ook een manicure behandeling hebben gehad. De manicurebehandeling met gelpolish kost € 37,00. De French manicure is bij deze behandeling goedkoper en kost € 34,00. (Er zit een laagje lak minder op)

U bent welkom om het eens uit te proberen, voor vaste klanten is de 6e keer komen altijd voor de halve prijs

Verzorging

Voor de verzorging van uw kunstnagels geldt het volgende:


U hoeft er maar weinig aan te doen. Vindt u de nagels te lang worden, dan mag u er een stukje vanaf vijlen. U mag ze in iedere geval nooit knippen. Het acryl of gel gaat dan breken en er komen barsten in de kunstnagel.

De achterkant van de nagels kunt u schoonmaken met een tandenborstel, eventueel met tandpasta. Ook een badje voor de nagels mag, dan weken ze aan de achterkant, waardoor eventuele rommeltjes makkelijker weg te halen zijn.

Voor wie kunstnagels heeft en moeite heeft met de verzorging ervan, kan ook tussentijds komen voor een manicure voor kunstnagels. Dan worden ze weer netjes gevijld, u krijgt weer een nieuwe laklaag en een heerlijke oliescrub tot besluit.

Voor het werken met agressieve schoonmaakartikelen geldt dat u handschoenen moet aandoen, dit is ook verstandig als u in de tuin gaat werken. Let wel: U betaald voor uw nagels en daarom mag u daar ook voorzichtig mee zijn. Dat doet u toch met al uw aankopen nietwaar?

Het meest belangrijke van de verzorging is toch elke dag 1 maar liefst 2 keer de handen te behandelen met een nagelolie. Deze zorgt voor soepele nagels en nagelriemen en verzorgde vingers en handen. De Aloë Vera olie van SWIPE is bij uitstek zeer geschikt hiervoor en verkrijgbaar in de nagelstudio.

Hygiëne

Ook hygiëne is belangrijk in uw nagelstudio. Voor elke klant ligt een eigen vijlensetje , klaar voor gebruik, in de nagelstudio. Dit om te voorkomen dat er bacteriën van de ene op de andere klant 'overspringen'. Ook worden alle materialen gedesinfecteerd, ook de tafel, waaraan gewerkt wordt. De nagelstudio heeft een stofafzuiging, waar het vijl stof wordt afgevoerd. Uw nagelstyliste draagt dan ook altijd handschoenen. Sinds covid-19 is er een werkscherm aangebracht.

Wimperverlenging

Een wimperverlenging is mooi om te zien en makkelijk. Het is een voordeel om 's ochtends uit bed te stappen en geen mascara meer te hoeven gebruiken.


De wimpertjes worden met een soort zwarte rubberlijm op uw eigen wimpers geplaatst. Omdat uw wimpers ook groeien, groeien de geplaatste wimpers wel mee. Ze blijven daarom ongeveer 2 dagen tot 4 weken zitten. U kunt er mee werken, slapen, douchen, zwemmen enz.

Voor het onderhoud van de wimpers moet u er alleen voor zorgen dat u niet in uw ogen gaat wrijven, en ook niet met olieachtige producten eraan komt. U moet dus, bij het wassen van uw haren, het uitspoelvocht van shampoo en conditioner niet over uw wimpers laten lopen. Ook uw make-up verwijderen doet u zonder uw wimpers aan te raken. Alleen zo kunt u er langer plezier van hebben. De prijs om een mooie volle set wimpers te laten zetten is 35 euro.

Tip Top Prijslijst 2023

 • Bijvullen/Verstevigen van eigen nagels

  € 53,00

  Met gel of acryl in basiskleur en inclusief Manicure. (in pigmentkleur € 56,00) Bijvullen na 3 weken 20% korting € 42,40, na 4 weken 10% korting € 47,70 Vaste klantenkorting 5 x komen is 6e x 50% korting

 • Bijvullen/Verst. eigen nagels in 2 kleuren

  € 59,00

  In Acryl en inclusief Manicure.

 • Nagelverlengingset met tips naar keuze

  € 73,00

  inclusief Manicure (in pigmentkleur €76,00)

 • Reparaties per nagel

  € 8,00

  Tijdens bijvullen € 2,00

 • Manicure met 1 basislaag in gellak

  € 20,00

 • Manicure met 4 lagen lak in Gelpolish

  € 39,00

  In French (= wit randje) € 36,00 Vaste klantenkorting 5x komen is 6e keer voor halve prijs

 • Gelpolish 2 lagen op nieuwe versteviging

  € 10,00

 • Manicure of verwijderen van kunstnagels

  € 26,00

 • Teennagels in kleur of French gelpolish

  € 49,00

 • Wimperverlenging

  € 40,00

 • Tanden bleken

  € 30,00

 • Tanden bleken dubbele behandeling

  € 50,00

Alle betalingen zijn contant of met PIN en avondafspraken kosten 10% meer. Een afspraak niet nakomen of binnen 24 uur verplaatsen kost u de hele behandeling, binnen 48 uur verplaatsen kost de helft van de behandeling en binnen een week verplaatsen kost 10 euro. Voor het maken van een eerste afspraak moet een voorschot van 25 euro op de bankrekening van de nagelstudio voldaan zijn. (zie het contactformulier op deze site)